Antet
Catalog produse
Marci produse


 

Informatii

Termeni si conditii

 

Termini si conditii

Magazinul online www.valorsan.ro este proprietatea SC VALOR SAN SRL, inregistrata la ONRC cu J23/913/2013, RO31399514 cu sediulsocial in Str. Dantelei, Nr. 29A, Bragadiru, Ilfov, punct de lucru, Calea Serban Voda 180A, sector 4, Bucuresti, IBAN: RO10INGB0000999903519018, BANCA ING BANK BUCURESTI.

Program de functionare: luni-vineri, 9:00 – 17:00.

Ne puteti contacta la:

Telefon: 021.319.83.04 sau 0728870015

Adresa de e-mail: office@mlm-medical.ro

Accesarea si utilizarea acestui magazine online inseamna citirea, intelegerea si acceptarea deplina de catre Cumparator/Utilizator a termenilor si conditiilor detaliate mai jos. SC VALOR SAN SRL isi rezerva dreptul de a face modificari si actualizari ale acestor termeni si conditii, precum si ale ofertelor, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor; de asemenea, SC VALOR SAN SRL isi rezerva dreptul de a corecta eventuale erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de redactare, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil.

Pentru a se putea inregistra in magazinul online si cumpara, Utilizatorul trebuie sa parcurga urmatorii pasi:

1. Autentificare / Creare cont

Pentru a putea plasa comanda este necesar sa va autentificati cu adresa de email si parola. In cazul in care deja nu detineti un cont in magazinul nostru, puteti sa-l inregistrati completand datele solicitate.

2. Plasarea produselor in cos

Plasati produsul/produsele in cosul de cumparaturi, apasand pe butonul "Pune in cos". Aveti posibilitatea de a schimba cantitatea produselor si apoi sa apasati"Actualizare cos". Daca doriti sa continuati cumparaturile, apasati "Continua cumparaturile" iar pentru a plasa comanda apasati "Urmatorul pas". Cumparaturile vor sta in cosul dumnevoastra timp de 7 zile.

3. Finalizare comanda

Pentru a putea plasa comanda este necesar sa va autentificati cu adresa de email si parola. In cazul in care deja nu detineti un cont in magazinul nostru, puteti sa-l inregistrati completand datele solicitate. Acesta este ultimul pas, dupa finalizarea acestuia comanda va fi preluata de un responsabil al magazinului.

Va recomandam sa verificati componenta comenzii cat si pretul. Puteti alege o adresa alternativa de livrare cat si modalitatea de plata. In cazul in care detineti un cod promotional pentru reduceri, tot aici puteti sa-l folositi. In zona mentiuni speciale puteti completa toate datele pe care operatorul comenzii trebuie sa le cunoasca pentru a va servi.Dupa finalizarea comenzii veti primi un email automat care atesta inregistarea acesteia.

Prin inregistrare, Utilizatorul garanteaza ca este adult si ca este raspunzator pentru actiunile sale.

Prin inregistrare, vizitatorul devine utilizator si obtine dreptul de a cumpara. Prin cumpararea unui produs, utilizatorul devine cumparator. Acesti „Termeni si conditii' definesc functionarea magazinului online, drepturile si obligatiile vizitatorului, utilizatorului si cumparatorului precum si relatia dintre Vanzator si utilizator in calitate de cumparator al produselor din oferta magazinului online.

In utilizarea serviciului, declarati ca veti furniza informatii reale, corecte si actuale despre dumneavoastra.

Procesul de vanzare-cumparare

Comanda online, confirmarea de comanda si factura emisa de Vanzator catre Cumparator/Utilizator care achizitioneaza produse din magazinul online reprezinta contractul de vanzare-cumparare. Acesta este stocat electronic pe server-ul Vanzatorului, iar Utilizatorul/Cumparatorul il poate accesa in orice moment in profilul sau. Contractul de vanzare-cumparare dintre Vanzator si utilizator (cumparator) intra in vigoare in momentul in care Vanzatorul confirma comanda.

Conditii de livrare si plata

In functie de zona in care se face livrarea,www.valorsan.rolivreaza prin Fan Courier.
Programul de livrari in Bucuresti este: Luni - Vineri intre orele 09:00 - 18:00.

La livrarea prin firme de curierat rapid, costul transportului este calculat in functie de greutatea volumetrica a coletului si va fi mentionat la confirmarea comenzii. In cazul in care adresa de livrare nu se afla in reteaua standard de acoperire a curierului, costurile de transport vor fi calculate in functie de kilometri suplimentari de parcurs pana la destinatia clientului si va vor fi comunicate telefonic sau prin e-mail. Doar dupa acceptul clientului pentru aceasta valoare va fi expediat coletul.


Coletele vor fi sigilate si vor fi insotite de documentele aferente (factura, chitanta, certificat de garantie si manual de utilizare – unde este cazul). Mentiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea/continutul unor colete se fac in momentul livrarii pe AWB sau se intocmeste un proces verbal de constatare, in prezenta reprezentantului firmei de curierat, prin care se refuza primirea si plata coletului. Orice reclamatii ulterioare, cu privire la aceste aspecte, sunt nule.

Putem livra colete si la o adresa diferita fata de cea a persoanei care a efectuat comanda pe site. Adresa de livrare, in cazul in care difera de adresa de domiciliu, va fi specificata de client in formularul de comanda, si va fi insotita de numele, prenumele si numarul de telefon ale persoanei care va primi livrarea la adresa respectiva.
Magazinulwww.valorsan.rolivreaza pe intreg teritoriul Romaniei:

Optiunile de plata pentru contravaloarea produselor achizitionate prin intermediul magazinului onlinewww.valorsan.rosunt urmatoarele:

1. Ramburs in lei, integral, la livrare, persoanei care insoteste coletul (curierului).
In momentul platii, clientul va primi chitanta cu contravaloarea achitata.
Suma de plata trebuie sa coincida cu cea confirmata la finalizarea comenzii pe site, telefonic sau prin e-mail + taxa de transport acolo unde este cazul.

2.Transfer bancar (ordin de plata) conform datelor de pe proforma care va fi emisa ulterior confirmarii comenzii.  
 Livrarea produsului/produselor se va face dupa intrarea banilor in contul bancar comunicat in factura proforma. 

Toate preturile afisate pe www.valorsan.ro includ TVA.

RETUR

Returnarea produselor este posibila in conformitate cu OUG nr. 34/2014; astfel, clientii pot aplica pentru procedura de retur in 14 zile, fara a fi nevoiti sa isi justifice decizia si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art. 13, alin. (3) si art. 14. Mai multe detalii sunt disponibile la adresa http://www.anpc.gov.ro/anpcftp/legislatie/oug_34_140616.pdf

Costul returnarii produselor revine in sarcina cumparatorului.

GARANTIE

Toate bunurile comercializate de catre SC VALOR SAN SRL, beneficiaza de conditii de garantie conform legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Bunurile sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.

Toate produsele comercializate de SC VALOR SAN SRL au marcaj CE.

Termenul de garatie al produselor difera in functie de produs si producator.

DREPTURILE DE AUTOR (Copyright)

Intregul continut al site-ului www.valorsan.ro, incluzand, texte, imagini, grafice, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea S.C. VALOR SAN SRL sau a furnizorilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala.

Folosirea fara acordul scris a oricaror elemente de pe site-ul www.valorsan.ro, sau a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

SOL

Orice problema netratata de niciun articol din pagina Termeni si Conditii, va fi notificată în scris către SC VALOR SAN SRL la office@mlm-medical.ro. Aceasta va fi solutionata pe cale amiabila in 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris.

In data de 15 februarie 2016, Comisia Europeana a implementat online platforma SOL (solutionarea online a litigiilor), prin care, oricare dintre parti poate solutiona litigiile rezultate din tranzactiile online. Aceasta poate fi accesata prin urmatorul link https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home2.show&lng=RO.

In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism alternativ de rezolvare a disputelor, agreat de ambele parti.


 

 

 
spacer
Website detinut de MLM MEDICAL S.R.L., CIF: RO15435828, Reg.Com: J40/6496/2003

valorsan.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.