Antet
Catalog produse
Marci produse


 

Informatii
Transportul si livrarea comenzilor de pe ww.valorsan.ro 

 
In functie de zona in care se face livrarea, www.valorsan.ro livreaza prin Fan Courier.

Programul de livrari in Bucuresti este: Luni - Vineri intre orele 09:00 - 18:00. 


La livrarea prin Fan Courier, costul transportului este calculat in functie de greutatea volumetrica a coletului si va fi mentionat la confirmarea comenzii. In cazul in care adresa de livrare nu se afla in reteaua standard de acoperire a curierului, costurile de transport vor fi calculate in functie de kilometri suplimentari de parcurs pana la destinatia clientului si vor fi comunicate telefonic sau prin e-mail acestuia. Doar dupa acceptul clientului pentru aceasta valoare va fi expediat coletul. 


Pentru comenzi cu valoare mai mare de 200 lei, transportul este gratuit.
      
Coletele vor fi sigilate si vor fi insotite de documentele aferente (factura, chitanta, certificat de garantie si instructiuni de utilizare – unde este cazul). Mentiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea/continutul unor colete se fac in momentul livrarii pe AWB sau se intocmeste un proces verbal de constatare, in prezenta reprezentantului firmei de curierat, prin care se refuza primirea si plata coletului. Orice reclamatii ulterioare, cu privire la aceste aspecte, sunt nule.
 
Putem livra colete si la o adresa diferita fata de cea a persoanei care a efectuat comanda pe site. In cazul in care adresa de livrare difera de adresa de domiciliu, trebuie specificata de client in formularul de comanda si va fi insotita de numele, prenumele si numarul de telefon ale persoanei care va primi livrarea la adresa respectiva.
 
Site-ul www.valorsan.ro livreaza doar pe teritoriul Romaniei.   

 
Livrarea se poate efectua in aceeasi zi sau in maxim 4 zile lucratoare, in functie de disponibilitatea produselor pe stoc la furnizori sau alti factori externi (conditii meteo, sarbatori legale). Momentul aproximativ al livrarii va fi comunicat clientului in momentul confirmarii comenzii.
 
Modalitatile de plata ale comenzilor plasate pe www.valorsan.ro 
 
Plata contravalorii produselor achizitionate prin intermediul site-ului www.valorsan.ro se poate face in urmatoarele variante:
 
1. Numerar, la livrare.
 
  - Plata cu numerar se face in lei, integral, la livrare, persoanei care insoteste coletul (curierului). 
  - In momentul platii, clientul va primi chitanta cu contravaloarea achitata.
  - Suma de plata trebuie sa coincida cu cea confirmata la finalizarea comenzii pe site, telefonic sau prin e-mail + taxa de transport acolo unde este cazul.
 
2. Transfer bancar (ordin de plata) conform datelor de pe proforma care va fi emisa ulterior confirmarii comenzii.  
 Livrarea produsului/produselor se va face dupa intrarea banilor in contul bancar comunicat in factura proforma. 
 
Toate preturile afisate pe www.valorsan.ro includ TVA.
spacer
Website detinut de MLM MEDICAL S.R.L., CIF: RO15435828, Reg.Com: J40/6496/2003

valorsan.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.